おおいた留学生ビジネスセンター

EVENT INFOイベント&相談DAY

【参加者募集】食品関連セミナー / Food-Related Seminar

2025年02月08日(土)15:00-17:00
対象者 留学生、一般両方
場所

おおいた留学生ビジネスセンター/セミナールームA

内容

★Seminar for the people who wants to start food related business★

When you sell food (restaurant, take-out/delivery food, processed food, imported food, etc.),

you need to clear the rules and conditions set by law.

Let’s learn together what kind of rules exist and what you need to do so that you can do your food business without any problems!

 

<Food Related Seminar >

Date: February 8th(Sat), 15:00-17:00

Place: Oita International Student Business Center (SPARKLE) / Seminar Room A

Lecturer: Ms. Chikako Hirokura from Foods Technical Service

Participation fee: Free

 

【Seminar Contents】

– Basic rules for handling food products

– What you need to be careful when selling imported products.

– What you need to be careful when making and selling products in your store

– Common misconceptions and mistakes when doing food business, etc.

*The seminar will be conducted in Japanese.

 

★食べ物を販売するビジネスをしたい人向け 食品関連セミナー★

食品(レストラン、テイクアウト/デリバリーフード、加工したもの、輸入品など)を販売するときには、

法律で決められたルールや条件などをクリアしないといけません。

どのようなルールがあるのかを知り、安心してフードビジネスができるように必要なことを一緒に学びましょう!

 

 

<食品関連セミナー>

日時:2月8日(土)15:00-17:00

場所:おおいた留学生ビジネスセンター(SPARKLE)/Seminar Room A

講師:フーズテクニカルサービス 弘蔵 周子 氏

参加費:無料

 

【セミナー内容】

食品を扱う際の基本的なルール、輸入したものの販売をするときに気を付けなければいけないこと

店舗内で商品を作って販売するときに気を付けなければいけないこと、

フードビジネスをするときによくある勘違いや間違い  など

 

 

食べ物を売るときに知っておかなければいけない大切なお話です。

飲食店をしたい人や、食品販売に関係したお仕事を始める方はぜひご参加ください!

※セミナーは日本語で行われます。

お申し込み

PageTop